Mladík predložil podozrivé cestovné šeky. Ukradli psa a frézu:

05.04.2011 Celý región

Mladík predložil podozrivé cestovné šeky:
Pracovníčka jednej z bánk v Kežmarku oznámila včera na polícií, že zadržala cestovné šeky, ktoré vykazujú znaky falzifikátu.
Šeky v čase okolo 12:00 h predložil k preplateniu 21 ročný muž z obce Lendak, okr. Kežmarok. Celkovo išlo o 14 ks cestovných šekov AMEX, každý v nominálnej hodnote 500.- €. Predkladateľ ich mal dostať z Anglicka ako províziu za prácu modela. Časť mala byť určená pre manažéra v Anglicku a časť pre neho. Predložené šeky nevykazovali dostatočne všetky predpísane ochranné znaky, chýbala vodotlač a ochranný prúžok. Kežmarský policajný vyšetrovateľ začal v tomto prípade trestné stíhanie pre zločin falšovanie, pozmeňovanie a neoprávnenej výroby peňazí a cenných papierov.

Ukradli psa a frézu:
Na polícií vo Vranove n/Topľou oznámil včera 46 ročný muž krádež vlámaním do poľnohospodárskeho družstva v Kamennej Porube.
Ku krádeži došlo v dobe od 1.4.2011 do 4.4.2011. Doposiaľ neznámy páchateľ z oploteného areálu slúžiaceho na uskladnenie strojov zvesil z pántov uzamknuté kovové vráta, vošiel do vnútra a ukradol odtiaľ mladého psa nemeckého ovčiaka a pôdnu frézu. Spôsobená škoda bola vyčíslená na 1 200.- €. Polícia začala trestné stíhanie pre prečin krádeže.
 

Vyberte región